Programma Muziekspektakel 2019

De line up voor het Muziekspektakel op zaterdag 29 juni op het Plein van winkelcentrum De Bangert aan de Hollandse Cirkel is als volgt:

tijd naam type duur
13:00 – 13:30 Kater Gra strijkkwartet 30 min
13:40 – 14:30The Night Watchband 50 min
14:40 – 15:00 John Mullenszanger20 min
15:10 – 15:40 Kim & Peter duo zang30 min
15:50 – 16:30 http://www.stichtingbno.nl/2019/06/14/in-de-line-up-sisyphus-stone/band40 min
– pauze –
17:00 – 17:50 Tully Monster band50 min
18:10 – 18:50 John & Jerry zang met gitaar40 min
19:00 – 19:20 Joyce van der Leezangeres20 min
19:30 – 20:00Michael Nobbezanger25 min