Vossenjacht (2e Paasdag)

Op 2e Paasdag maandag 22 april 2019 organiseert Stichting B&O de jaarlijkse Vossenjacht in de Bangert & Oosterpolder. De Vossenjacht is voor kinderen van jong en oud. Zoek de vossen maar pas op voor de jagers! Dit jaar zijn de vossen en jagers weer terug op hun allereerste stek; het jachtgebied is namelijk Fase II met als start- en eindpunt Paaldijk 118/119. Deelname vanuit heel Zwaag is mogelijk. Bij de finish wacht je een leuke verrassing. En ook aan de ouders wordt gedacht met koffie, thee en wat lekkers. Dus geef je op!
De inschrijving is gestart en verloopt heel eenvoudig via deze site inclusief betaling met iDEAL.

Wil je op de ochtend zelf nog inschrijven?
Dat gaat ook via onze site met iDEAL. We hebben namelijk geen kas die dag. Zorg er dus voor dat je ter plekke met je mobiel kan betalen. Of betaal al met iDEAL vanuit huis voordat je naar de Paaldijk vertrekt. Besef wel dat je dan de verrassing na afloop kan misslopen…

Wil je zeker zijn van de verrassing aan het einde van de jacht?
Wacht dan niet tot de dag zelf en schrijf je nu alvast in, zodat we van te voren voor iedereen een verrassing in huis kunnen halen.

Hoe laat is de Vossenjacht?
Vanaf 10.30 uur kan je je stempelkaart ophalen en van start gaan. Zorg dat je uiterlijk 11.00 uur van start gaat. Om 12.30 uur stoppen namelijk de vossen. Tot 13.00 uur kun je met je volle stempelkaart je verrassing ophalen bij het startpunt.

Het belooft hoe dan ook dit jaar weer leuk te worden.
Dus schrijf je in met het deelnameformulier en tot 2e Paasdag, maandag 22 april, om 10.30 uur op het middengedeelte van de Paaldijk op de parkeerplekken bij nummer 118/119 !Save