Nieuwjaarsreceptie op zondag 3 januari

In samenwerking met Stichting B&O houden de Striphelden ook komend jaar weer een nieuwjaarsreceptie in MFA De Kreek en wel op zondag 3 januari.

Vanaf 14:00 uur is iedereen welkom in De Kreek, daar is van alles te doen voor de kids in de sporthal, onder andere staat er een Disco springkussen en diverse andere spring kussens gesponsord door Blokker Events en een stormbaan van 27 meter. Voor de oudere kinderen is er tevens een kookworkshop van de Happy Cooker en voor alle kinderen een dansworkshop van dansschool Moves in het gebouw.

Voor de ouders is er een DJ met leuke muziek en een verloting met leuke prijzen gesponsord door diverse locale ondernemers in de kantine en kunnen we daar toasten op het nieuwe jaar. We gaan door tot zo rond 18.00 uur.

Het lijkt ons uitermate gezellig een ieder op 3 januari in De Kreek te mogen ontvangen, hopelijk tot dan!