Rob Tol

Afgelopen weken hebben de verschillende leden van ons fantastische team zich aan jullie voorgesteld. Zo is het nu ook mijn beurt.

Mijn naam is Rob Tol. Op de afsluitende avond van de Huttenbouw ‘Olympische Spelen’ ben ik in contact gekomen met de organisatie van de huttenbouw in de Bangert en Oosterpolder. Ik heb hierbij toen de microfoon in de hand genomen om de sponsoren en de organisatie te bedanken voor het enorme mooie evenement wat er in die week was neergezet. Hierna verder in contact gekomen met de Stichting B&O en in het bestuur terecht gekomen.

Binnen de stichting ben ik bezig geweest met de organisatie van o.a. het muziek theater, nieuwjaarsborrel, lichtjes avond en natuurlijk de huttenbouw. Ook bij de evenementen waarbij ik niet een directe rol in de organisatie heb, draag ik, tijdens het evenement, graag mijn steentje bij.

Afgelopen jaren heb ik de voorzittersrol van de Huttenbouw over mogen nemen van Patrick Hoefman (medeoprichter van Stichting B&O en de Huttenbouw). Samen met de alle leden van ons team, zijn wij het bijna het hele jaar door bezig met de organisatie van de huttenbouw. Als het evenement afgelopen is starten we al met de nieuwe editie van de volgende huttenbouw, door de afgelopen huttenbouw goed te evalueren en het nieuwe thema te bepalen. Alles wat wij doen is verwerkt in een draaiboek, en de punten uit de evaluatie worden hier dan ook weer in opgenomen.

De week van de huttenbouw vraagt van iedereen in de organisatie meer dan alleen het inleveren van een vakantieweek! Maar dat heeft iedereen er graag voor over als men denkt aan alle blije kinderen in de week van het evenement.

Gelukkig wordt er ‘thuis’ ook een goede huttenbouw week gemaakt. Mijn vrouw Miranda is tijdens het evenement ‘vliegende keep’ daar waar nodig. Onze kinderen zijn ook actief in deze week. Thieme is vorig jaar actief geworden in het jeugdbestuur, waarbij hij samen met 5 anderen kinderen een hele leuke actieve rol heeft. Bjarne en Jinthe mogen gewoon nog lekker deelnemen aan de huttenbouw.

In de organisatie ben ik verantwoordelijk voor een algemeen deel, waarbij je altijd meekijkt met de verschillende werkgroepen. Verder maak ik actief deel uit van de werkgroep terrein en sponsoring.

Samen met alle vrijwilligers maken we er, met de hulp van onze fantastische sponsoren, weer een superleuke huttenbouwweek van! Zou je het leuk vonden om te komen kijken wat de kinderen gebouwd hebben, dan kan dit op donderdagmiddag tijdens ons kijkmoment!