Dank aan de vrijwilligers én sponsoren Vossenjacht!

De Vossenjacht was dit jaar met 390 officiële deelnemers nog nooit zo druk bezocht! Als we de (groot)ouders en andere aanhang meerekenen hebben een mega-aantal mensen op afgelopen 2e Paasdag genoten van het evenement.

Blije kindergezichten en genietende aanhang, druk bezig de stickerkaart vol te krijgen en de rebus op te lossen voor het luchtig cadeautje (lees: scheetkussen) aan de finish! Met tussendoor limonade/thee/koffie met wat lekkers en lekkere muziek op de achtergrond.
Al met al kijken we met een blij gevoel terug op een geslaagd evenement!

Onze dank gaat dan ook uit naar alle vrijwilligers die hebben meegeholpen én de sponsoren die deze Vossenjacht mede mogelijk hebben gemaakt:
Remax Makelaars,
Drive in show Hoorn,
Drukkerij Klaassen,
Ellen Kenter en
TIZFotografie.