Peiling deelname Huttenbouw B&O 2024

We hebben jouw hulp nodig! 🛠️ Voordat we onze inschrijvingen voor het huttenbouw evenement heropenen, willen we graag een beter beeld krijgen van hoeveel mensen staan te popelen om deel te nemen aan ons avontuurlijke festijn. Met slechts 260 plekken beschikbaar, is het belangrijk voor ons om te weten hoeveel bouwmeesters er klaarstaan om mee te doen.

Kunnen we op jou rekenen? Vul deze snelle peiling in om je interesse aan te geven. Het kost maar een paar seconden van je tijd, maar het helpt ons enorm om ons voor te bereiden op een geweldig evenement waar iedereen van kan genieten!

Dit kan via een Google form link hieronder. De vragen zijn snel in te vullen ca 20 seconden Naam / E-mailadres / aantal deelnemers. Alvast bedankt iedereen!

https://forms.gle/JLwDqv1AtCDe2ycS7