Lichtjesavond Bangert & Oosterpolder

Het thema van 2022: Circus!

“Hooggeëerd Bangert & Oosterpolder, het circus is in uw wijk”

Dit jaar gaan we weer de welbekende Lichtjesavond vieren, natuurlijk weer samen met je buren! Ook in deze 9e editie is de lichtjesavond op Burendag. We willen daarom weer alle bewoners in de hele wijk oproepen om vol enthousiasme, inzet en passie samen met je buren de straat, je huis en de tuin te versieren.

Dit jaar worden niet alleen de mooist versierde huizen beloond met prachtige (groeps)prijzen, ook de kinderen mogen zich verlicht en/of verkleed laten zien!

We starten met een spectaculaire opening bij MFA De Kreek. Verzamelen om de brug en het water. Kom gezellig een rondje wandelen langs de geweldige optredens in wijk om en rond de Kreek en neem ook een eigen lichtje mee.

Dit jaar speciaal voor de Kids uit groep 3 t/m 8 is er de versierwedstrijd voor kinderen: trek je kleurrijkste outfit aan, versier je fiets, kar of skelter met lichtjes en laat je zien deze avond. Allemaal in het thema van dit jaar: Circus! Je maakt kans op een leuke prijs. Dus wijk B&O laat wat van je zien.

Hoe meer verlichte huizen en tuinen, hoe indrukwekkender de lichtjesavond zal zijn! Versier samen met je buren – minimaal 3 naast elkaar – de huizen en tuinen en maak kans op een straatprijs!

De jury zal eveneens stralend door alle straten gaan. Zij komen tussen 20.00 en 21.30 uur door de hele wijk om de huizen en straten te bewonderen. De volgende dag, op zondag 25 september, worden winnaars op de website en op Facebook bekend gemaakt.

Omdat we weer live mogen is er dit jaar geen versiervergoeding. Bekijk het programma voor een compleet overzicht van de activiteiten.

Wil je meer weten over de Lichtjesavond voor dit jaar? Of wil je meehelpen? Volg dan de berichten op Facebook of de nieuwsberichten op deze site. Voor vragen kunt u mailen naar lichtjesavond@stichtingbno.nl of kunt gebruik maken van het contactformulier op deze pagina.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit het
en onze sponsoren.

De organisatie van de jaarlijks terugkerende Lichtjesavond is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, Stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk, dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten en kennis te maken met je buren en andere  buurtbewoners. Burendag valt zoals elk jaar op de 4e zaterdag van september.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen tijdens dit evenement