Lichtjesavond Bangert & Oosterpolder

Dit jaar barst de lichtjesavond van de kleur. In deze 6e editie staat de “Regenboog” centraal en we willen de bewoners van Fase 4 oproepen om vol enthousiasme, inzet en passie hun huis en tuin te versieren.

Ook dit jaar is het evenement weer in het kader van Burendag op de 4e zaterdag van september: zaterdag 28 september 2019. Hoe meer verlichte huizen en tuinen hoe indrukwekkender de lichtjesavond zal zijn! Buren die samen hun huis versieren (minimaal 3 op een rij) maken kans op de
straatprijs! En ook het mooist versierde huis van fase 4 krijgt een prijs!

Het water speelt ook in deze buurt een belangrijke rol en we doen een oproep aan alle bewoners om
hun bootje/kano/supplank te verlichten en te versieren en te komen rondvaren op het water bij de
Hazeweel, Rietkoog, Unjerpad en overal wat er in september nog meer “bevaarbaar” is. Ook hier is
een prijs te verdienen voor het mooist versierde bootje/kano/supplank.

Zit je in een koor, kun je goed dansen, wil je meedoen met je vereniging of heb je andere talenten en
wil je die laten zien tijdens de lichtjesavond? Meld je dan aan via het aanmeldformulier voor de Lichtjesavond.

Wil je meer weten over de Lichtjesavond voor dit jaar?
Hou dan het programma en de plattegrond op deze site in de gaten.
Volg ook de berichten op Facebook of de nieuwsberichten over de Lichtjesavond op deze site om op de hoogte te blijven.

Heb je nog meer vragen?
Met specifieke vragen kun je terecht op ons contactformulier op deze pagina.

De organisatie van de jaarlijks terugkerende Lichtjesavond is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, Stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten en kennis te maken met je buren en andere  buurtbewoners.