Jelmer Zuidstra

Ik ben Jelmer en ben 21 jaar jong.

Samen met mijn vader (Jelle Harry),moeder (Jolanda) en 2 broertjes (Jildert en Jornt) wonen wij al 14 jaar op de Inlaagdijk. 

In het dagelijks leven richt ik mij vooral op zingen en dat doe ik regelmatig op verschillende podia. Denk aan kroegen, besloten feesten en lappendag Hoorn.

Naast huttenbouw ben ik in de wijk bijna altijd te vinden met de andere evenementen die er georganiseerd worden, zoals de vossenjacht en lichtjesavond. 

Vanaf het eerste jaar in 2015 ben ik al van de partij. Vanaf vorig jaar zit ik ook in de organisatie van de huttenbouw, ook al was ik alle jaren daar voor ook al elke dag aanwezig op het terrein. Vanaf vorig jaar dus ook in de voorbereiding van dit fantastische evenement. 

In de voorbereiding zit ik bij de werkgroep terrein. Voor het terrein moet er veel geregeld worden, bijvoorbeeld stroomvoorziening, watervoorziening, pallets regelen, tekening maken van het terrein, heftruck, hekken en de toiletwagen.

Tijdens de huttenbouw ben ik vanaf donderdag avond tot en met een week later op zondag actief, om voor de kinderen uit de wijk een top week neer te kunnen zetten!

In de week zelf slaap ik daar de afgelopen jaren elke nacht om het terrein te bewaken. En dat zal ik waarschijnlijk dit jaar ook weer doen. Voor mij is het 7 dagen alleen thuis even douchen en dan weer naar het terrein.

Ik hoop dat wij als organisatie samen met de  vrijwilligers een fantastische week  neerzetten voor de kinderen uit onze mooie wijk!