Vossenjacht 2e Paasdag in Fase I (Heemraad)

De inschrijving voor de Vossenjacht 2018 is geopend! Nieuw voor dit jaar is dat de betaling – ook voor late inschrijvers – met iDEAL via de website verloopt.

De Vossenjacht in de wijk Bangert & Oosterpolder vindt ook dit jaar weer plaats op 2e Paasdag, maandag 2 april. De Vossenjacht is voor kinderen van jong en oud. Zoek de vossen maar pas op voor de jagers! Dit jaar is het jachtgebied wederom in Fase I. Met als start- en eindpunt de Heemraad. Deelname vanuit heel Zwaag is mogelijk. Bij de finish wacht je een leuke verrassing. En ook aan de ouders wordt gedacht met koffie, thee en wat lekkers. Dus ga naar www.stichtingbno.nl/vossenjacht en geef je op!

Wil je op de ochtend zelf nog inschrijven?
Dat gaat ook via onze site met iDEAL. We hebben namelijk geen kas die dag. Zorg er dus voor dat je ter plekke met je mobiel kan betalen. Of betaal al met iDEAL vanuit huis voordat je naar de Heemraad vertrekt.

Wil je zeker zijn van de verrassing aan het einde van de jacht?
Wacht dan niet tot de dag zelf en schrijf je nu alvast in, zodat we van te voren voor iedereen een verrassing in huis kunnen halen.
Dit is nog voordeliger voor je ook. De kosten bij de voorinschrijving zijn namelijk 2 Euro per deelnemer. Als je later inschrijft is dat 3 Euro. De voorinschrijving loopt tot maandag 26 maart 2018.

Hoe laat is de Vossenjacht?
Vanaf 10.00 uur kan je je stempelkaart ophalen. Het startsein is om 10.30 uur. Zorg dat je uiterlijk 11.00 uur van start gaat. Om 12.30 uur stoppen namelijk de vossen. Tot 13.00 uur kun je met je volle stempelkaart je verrassing ophalen bij het startpunt.

Het belooft ook dit jaar weer leuk te worden.
Dus schrijf je in en tot 2e Paasdag, maandag 2 april, om 10.00 uur op de Heemraad!

Ga naar www.stichtingbno.nl/vossenjacht voor info en inschrijving.