Woensdagavond 25 april 2018 start inschrijving huttenbouw

De inschrijving van WOOOD Huttenbouw B&O 2018 start woensdag 25 april 2018 vanaf 20.00 uur.

De week van de Huttenbouw staat dit jaar gepland van maandag 27 augustus tot en met donderdag 30 augustus 2018.

Wees snel! De inschrijving loopt weliswaar door tot eind mei, maar sluit eerder indien het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Vorig jaar hebben we nog een aantal extra plekken kunnen creëren. Daar is dit jaar met de indeling al rekening mee gehouden, er is plek voor maximaal 240 kinderen. Dit aantal zal niet meer wijzigen,  vol is dus ook echt vol. Gezien het grote aantal aanmeldingen vorig jaar en de verdere groei van de wijk is het de verwachting dat het maximum aantal aanmeldingen binnen een paar dagen bereikt is.

Daarom ons volgend advies:
Zet een reminder “Inschrijven Huttenbouw” in je agenda en/of op de kalender op woensdagavond 25 april 2018 vanaf 20.00 uur!