Marijn Bart

Hey allemaal,

Marijn Bart hier, jullie vriendelijke buurt-techneut! 🎉 Met meer dan twee decennia in de tech scene, begon ik als systeembeheerder en evolueerde ik naar rollen als contractbeheerder en change manager bij de Gemeente Hoorn. Ik ben een soort moderne goochelaar met een zwak voor tech- en community-vibes.

Mijn liefde voor techniek begon in de goede oude dagen toen ik als mini-Marijn mijn eerste computer aanraakte. En die vonk is sindsdien een vurig vuur geworden. Ik heb mijn tech-trucs geleerd als tech-tovenaar bij de Gemeente Hoorn, en geloof me, die magie neem ik ook mee naar de Huttenbouw!

Maar wacht, het verhaal gaat verder. Terug in 2015, nadat ik per ongeluk op een simpel Facebook-berichtje van mijn buurman reageerde, werd ik meegesleurd in de wereld van Stichting Bangert en Oosterpolder. En wie had gedacht dat mijn avontuur met het maaien van een grasveld zou uitmonden in het voorzitterschap van het bestuur? Niet ik, maar hier sta ik dan!

Ik ben die gast die in volle vaart gaat om onze visie om te zetten in spectaculaire evenementen. En raad eens waar mijn hart helemaal van gaat gloeien? De Huttenbouw natuurlijk! Wat is er nou cooler dan techniek en bouwen? Ik kan daar geen antwoord op bedenken, en daarom gooi ik mijn tech-passie in het terrein team.

Laten we samen de boel opbouwen, plezier maken en te gekke herinneringen creëren. Kijken jullie er net zo naar uit als ik?

Tot snel,

Marijn